LUNCH / Burgers / BARFOOD / STARTERS / DINER / GROEPSOPTIES
LUNCH Lunchsoepen

Onze soepen worden geserveerd met brood

uIENsoEp 7

Gegratineerde Franse Uiensoep

Soep van de Chef -

Soep van het moment

Sandwiches

Maak uw keuze uit een ambachtelijk wit of bruin broodje of zuurdesem brood

KICKSTARTER 7

Broodje met gerookte kipfilet, kaas, garnituur en kruidenmayonaise

Carpaccio Sandwich 10

Broodje met dun gesneden rundvlees. Worcestershire mayonaise, Parmesan en rucola

Croque 6

Ham & Kaas sandwich uit de grill

Kroketten 8

Broodje met 2 rundvleeskroketten en mosterdmayonaise

Clubhouse Sandwich 12

Toast met kaas, gebakken kipreepjes, spek en cocktailsaus, geserveerd met krulfrites

Montreal Smoked Meat 10

fat’toast | smoked brisket | cheddar | mosterdmayonaise

Tonijnsalade 7

Broodje met huisgemaakte tonijnsalade

Tunamelt 8

Sandwich met tonijnsalade en kaas uit de grill

Uitsmijter 9

3 gebakken spiegeleitjes op brood met ham en kaas

Veggie Clubhouse Sanwich 12

zuurdesem | humus | gegrilde paprika | courgette | zongedr. tomaat

Croque Madame 7

Ham en kaas sandwich uit de grill met een spiegeleitje

Br'egg' Sandwich 12

Brioche met gerookte zalm, roomkaas, een spiegeleitje en krulfrites

Montreal Smoked Meat 12

Brioche met huisgerookte brisket, & Yellow mustard geserveerd met krulfrites

Veggie Clubhouse 12

Toast met gegrilde groenten en humus, geserveerd met krulfrites

HotDogs

Onze Streetfood HotDogs

American Dog 7

HotDog met relish, ketchup & yellow mustard

Sloppy Cheesedog 8

HotDog met cheddar en jalapenos

Burgers Onze Burgers

Al onze burgers zijn huisgemaakt met de mooiste, eerlijkste en duurzaamste producten. Onze beef burgers zijn gemaakt van 100% Galloway rundvlees. Van deze burgers kun je genieten zonder je schuldig te voelen! Onze burgers worden geserveerd op een briochebroodje en met steakfrites.

Old Dutch Burger 18

Beefbuger van de grill met gebakken paddstoelen, truffelsaus en oude kaas

Falafel burger 15

Met tzatziki en garnituur

Gorgonzola burger 17

Burger van de grill met gorgonzola en chutney

Taco Beefburger 16

beefburger van de grill met tacochips, salsa en cheddar

Galloway Beefburger 16

Burger van de grillmet cheddar, bacon en onze chipottle saus

BARFOOD / STARTERS BARFOOD / STARTERS

Onderstaand vindt u onze barfood gerechten. Deze gerechten zijn allemaal ter grootte van een voorgerecht. Kies een n of meerdere barfood gerechtjes of stel meerdere gangen samen uit onze barfood en A la carte kaart. Kies een aantal gerechten en deel deze gezellig met uw gezelschap.

Scampi Aglio Olio 10

knoflookolie | brood

Carpaccio Alla Cipriani 10

Dun gesneden rundvlees met huisgemaakt worcestershire mayonaise

GARNALENKROKETTEN 10

citroenmayonaise

MACHO NACHO 7

jalapenos | cheddar | guacamole

calamari 8

gefrituurde inktvisringen met aioli

flatbread 8

Huisgemaakte flatbreds met humus, tzaziki & tapenade

Crostini Parmaham 9

Parmaham

OSSENHAAS SPIESJES 10

truffelmayonaise

Ailoli 5

brood

Olijven 5

knoflook

Aioli 5

Aioli | brood

Olijven 5

KNOFLOOK OLIJVEN

fALAFEL 8

met flatbread & tzatziki

Beef Nachos 8

gehakt | tomatensaus | cheddar | creme fraiche

Champignons a l'escargots 8

gegratineerd

carpaccio van rode biet 8

Carpaccio van rode bier met mangochutney en geitenkaas

kruidenboter 5

divers brood | kruidenboter

Zalmcarpaccio 10

Dun gesneden gerookte zalm met bieslookmayonaise

HAPPY XXL NACHOS 10

beef-tomatensaus | cheddar | creme fraiche |

Jerk Chicken 8

Mangochutney

Steak Tartare 12

Aangemaakte fijne tartaar van biefstuk

Champignons l'escargots 8

Gegratineerde champignons in knoflookroomsaus

Manchego 8

Volle Spaanse kaas met vijgenchutney

Barfood selecties

Hier vind u door ons samengestelde suggesties om samen te delen

Mangiare 29

Rijkelijk gevulde plank met Aioli, crostini Parmaham, Scampi Aglio olio, Manchego, flatbread, olijven en brood

Me gusta 29

Rijkelijk gevulde plank met Calamari, Aioli, ossenhaasspiesjes, Scampi aglio olio, falafel en brood

DINER Hoofdgerechten
Zuurvlees 17

Zoervlees op Maestrichtse wijze, geserveerd met salade en frites

Steak 19

Biefstuk van de grill met seizoensgroenten en steakfrites, keuze uit peper-, rode port- of champignonsaus, of kruidenboter of gorgonzola

BBQ Spare Ribs 19

Onze lichtzoete spare ribs geserveerd met coleslaw en steakfrites

Varkenshaas Twee Heeren 19

champignons | brie | gegrilde groenten | steakfrites

melanzane ALLA PARMIGIANA 18

aubergine | tomatensaus | parmesan | mozzarella | tagliatelle

Pasta Scampi 19

tagliatelle | parmesan | zongedroogde tomaat | rucola |

Zalm en Papilotte 19

zalmfilet | groenten | gepofte aardappel

Fish & Chips 17

witvis | tartaarsaus | mushy peas | steakfrites

Entrecote (300gr.) Thyme & Garlic 25

Entrecote van de grill met gepofte knoflook, gepofte aardappel met creme fraiche en seizoensgroenten

Vegan Pokebowl 17

Wilde rijst met gebakken gemarineerde tempeh, soyabonen, avocado en diverse scheuten

Veggi Jalfrezi 19

Licht pikante Jalfrezi curry met vegetarische kip van de Vegetarische slager

Ossobucco 22

Zacht gegaarde kalfsschenkel in tomatensaus op een bedje van pasta

Jamaican Jerk Chicken 17

Licht pikante kipspiesjes met wilde rijst, mangochutney en maiskolf

Proefplank Desserts

Combinatie van 3 desserts om te proeven voor € 8,00

UPSIDE DOWN CHEESECAKE -

mango & passievrucht cheesecake

cHOCOLAT bRULEE -

creme brulee van witte chocolade met bosbessensaus

tIRAMISU -

mascarpone creme en lange vingers

Standaard Desserts

Onze standaard desserts

ChocoChoco 7

pure chocolade mousse | warme brownie

Baked Alaska 8

Yoghurt bosvruchtenijs met gebrand eiwitschuim

Salades

geserveerd met brood of frites. Kleine salade € 10,- / Grote Salade € 19,-

Chicken Caesar Salad -

Frisse salade met geroosterde kippendij, knoflookcroutons en caesardressing

Salade Val DIeu -

Gemengde salade met een abdijkaasje uit de oven met Balsamicodressing & spekjes

Salade Chevre -

Jonge gegrilde geitenkaas op een frisse gemengde salade met honing thijm dressing en gekarameliseerde walnoten

Salmon & Scampi Salad -

Gerookte zalm en gebakken scampi op een rijke salade met bieslookmayonaise en kappers

Kinderen

Kinderen onder de 12 jaar oud mogen een kinderportie van onze menukaart bestellen, daarvoor wordt 50% van de prijs in rekening gebracht van het betreffende gerecht. Natuurlijk mogen ze ook meeeten met de volwassenen....

Kinderen -

Kinderen onder de 12 kunnen een gerecht uit de kaart kiezen en deze zal dan voor 50% van de prijs als aangepaste portie gserveerd worden, uiteraard mag je ook gewoon een bordje vragen om met de rest me te eten

GROEPSOPTIES MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

Hier vind u een aantal van onze mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen



Maart 2019

Hospitality Hero Bulent vertelt:'Als onze gasten tevreden zijn, ben ik het ook!'

Zodra je bij De Twee Heeren in Maastricht binnenstapt, beland je in een warm bad. Wij genieten ervan om jou als gast in de watten te leggen. Gastvrijheid is voor ons dan ook net zo normaal als douchen, boodschappen doen en slapen. Vandaag vertelt onze “Hospitality Hero” Bulent hoe hij ervoor zorgt dat jij je altijd welkom voelt!

Nog nét niet met de paplepel…

De horeca is me nog nét niet met de paplepel ingegoten. Op mijn 15e rolde ik de horeca in en ik ben nooit meer weggegaan. Naast mijn studie werkte ik als afwasser en zo ben je ineens ruim vijftien jaar verder en een bekend gezicht in De Twee Heeren. De horeca pakte me meteen en ik raakte steeds meer geïnspireerd door het vak. Ik leerde koken en bedienen en al gauw stond ik niet meer met mijn handen in het sop, maar bezorgde ik de gasten een mooie ervaring!

Alles moet kloppen!

Iedere dag zorg ik ervoor dat onze gasten blij zijn. Dan is het heel belangrijk dat alles klopt. Achter het serveren van dat vers getapte pilsje of de heerlijke Barfood-gerechten zit een hele organisatie. Geen dag is dan ook hetzelfde. Ik ben altijd wel bezig, van reserveringen aannemen en inplannen tot roosters maken en van overleg met de keuken tot het instrueren van het team. Daarnaast heb ik steeds weer ideeën om De Twee Heeren nog beter te maken, waar ik gelukkig ook alle vrijheid in krijg.
Het allerleukste van mijn functie is toch echt om onze gasten in de watten te leggen en te zien dat onze inzet leidt tot happy gasten!


Happiness & Hospitality (2H)

Als een gast tevreden naar huis gaat ben ik ook blij. Happiness & Hospitality vormen de rode draad binnen De Twee Heeren. Als één van ons een tafel bedient, gebeurt dat met volle aandacht. Wij zijn als team een familie en dat gevoel willen we ook overbrengen op onze gasten. Je welkom voelen is als je het mij vraagt het allerbelangrijkste!

Niets is te gek

We doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Zo hebben we een speciale kaart vol heerlijke glutenvrije gerechten. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van verschillende allergieën en houden wij rekening met de wensen van onze gasten. We geven ze daarbij graag een deskundig advies bij het maken van een keuze om toch heerlijk te kunnen eten. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat ons team dit goed uitvoert. Daarom sta ik ze altijd bij op de werkvloer. Goed voor je gasten kunnen zorgen begint met de juiste mindset. Onze gasten worden niet behandeld als klant of koning. We behandelen onze gasten zoals wij zélf behandeld willen worden. Je merkt dat het team hierdoor nét die extra stap zet.


Kom proeven, proosten en genieten!

Laat je lekker verrassen door een van onze vele speciaal bieren, geniet van de gezellige sfeer en proef van onze smakelijke menukaart. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat het dan aan ons over en geniet van een heerlijke selectie van onze barfood-kaart. Enne… heb je nou echt lekker gegeten en vraag je je af wie dit allemaal heeft staan bereiden? Geef dan een rondje bier aan ons keukenpersoneel. Ze komen dan gezellig even proosten aan tafel! (Wel pas na 20:00 uur want anders kunnen ze niet stoppen met drinken!)

"Enjoy Great Times With Great People" De Twee Heeren, maart 2019