LUNCH / Burgers / BARFOOD / DINER / FINGERFOOD / GROEPSOPTIES
LUNCH Lunchsoepen

Onze soepen worden geserveerd met brood

uIENsoEp 6

gegratineerd | crouton

TUNA BURGER 17

met sriracha ailoli

Sandwiches

Maak uw keuze uit een ambachtelijk wit of bruin broodje of zuurdesem brood

ham SANDWICH 6

ham | garnituur

CHEESE SANDWICH 6

jong belegen kaas | garnituur

KICKSTARTER (zonder Smoothie) 7

gerookte kipfilet | kaas | garnituur | kruidenmayonaise

Super Kickstarter 10

gerookte kipfilet | kaas | garnituur | kruidenmayonaise | smoothie

Carpaccio 9

truffelcreme | parmesan | rucola | pijnboompitjes

Croque 5

fat'toast | ham | kaas |

Kroketten 8

mosterdmayonaise

Clubhouse Sandwich 12

fat’toast | kipfilet | bacon | kaas | cocktailsaus | krulfrites

Smoked Salmon 9

citroenmayonaise | kappertjes

TUNA 7

tonijnsalade

Tunamelt 8

fat’toast | tonijnsalade | kaas | mozzarella | gruyere

Pulled Pork 13

briochebroodje | coleslaw | bbq-saus | steakfrites

Salade Clubhouse 9

kipfilet | bacon | cocktailsaus

Uitsmijter 9

casinobrood | ham en kaas | Mergelland ei

Veggie Clubhouse Sanwich 12

zuurdesem | humus | gegrilde paprika | courgette | zongedr. tomaat

Croque Madame 6

fat'toast | ham | kaas | spiegeleitje

Flatbread Seranoham 10

Flatbread | Hummus | seranoham |rucola

Bregg Sandwich 10

Briche | gerookte zalm | gebakken ei | roomkaas

Burgers Onze Burgers

Al onze burgers zijn huisgemaakt met de mooiste, eerlijkste en duurzaamste producten. Onze beef burgers zijn gemaakt van 100% Galloway rundvlees. Van deze burgers kun je genieten zonder je schuldig te voelen! Onze burgers worden geserveerd op een briochebroodje en met steakfrites.

Galloway Beef Burger 15

garnituur | chipotle | bacon | cheddar

TRuffle burger 15

sweet bacon | jonge kaas | truffelcreme

Falafel burger 14

FALAFEL | TZAZIKI | ZONGEDROOGDE TOMAAT

Gorgonzola beef burger 17

sweet bacon | rode port uien chutney | gorgonzola

sloppy joe burger 16

tomatensaus | mozzarella

Taco BEEF BURGER 15

tomatensalsa | nachochips | cheddar |

BARFOOD BARFOOD

Onderstaand vindt u onze barfood gerechten. Deze gerechten zijn allemaal ter grootte van een voorgerecht. Kies één of meerdere barfood gerechtjes of stel meerdere gangen samen uit onze barfood en A la carte kaart. Kies een aantal gerechten en deel deze gezellig met uw gezelschap.

Scampi Aglio Olio 9

knoflookolie | brood

Carpaccio 9

truffelmayonaise | parmesan | rucola

GARNALENKROKETTEN 10

citroenmayonaise

MACHO NACHO 6

jalapenos | cheddar | guacamole

calamari 7

aioli | citroen

flatbread 6

humus | tzaziki | tapenade

chorizo kroketjes 8

aioli

Crostini Parmaham 9

Parmaham

OSSENHAAS SPIESJES 8

truffelmayonaise

Ailoli 5

brood

Olijven 5

knoflook

Olijven 5

KNOFLOOK OLIJVEN

fALAFEL 8

flatbread | falafel | humus

Beef Nachos 8

gehakt | tomatensaus | cheddar | creme fraiche

Crostini gegrilde paprika 7

gegrilde paprika

carpaccio van rode biet 9

geitenkaas | mangochutney

kruidenboter 4

divers brood | kruidenboter

Zalmcarpaccio 9

met dilledressing

HAPPY XXL NACHOS 10

beef-tomatensaus | cheddar | creme fraiche |

Jerk Chicken 8

Mangochutney

Barfood selecties

Hier vind u door ons samengestelde suggesties om samen te delen

Mangiare 29

brood | crostini parmaham | scampi aglio olio | flatbread | manchego | olijven

Me gusta 29

brood | calamari | aioli | ossenhaas spiesjes | scampi | chorizo kroketjes

DINER Diner vooraf

Of kies een van onze barfood gerechtjes als voorgerecht

uIENSOEP 6

uiensoep gegratineerd met cheddar

sCAMPI AGLIO OLIO 9

knoflookolie | brood

CHORIZO KROKETJES 8

aioli

CARPACCIO 9

truffelmayonaise | parmesan | rucola

Garnalenkroketjes 10

citroenmayonaise

carpaccio van gele biet 9

geitenkaas | tomatenchutney

kruidenboter 4

divers brood | kruidenboter

Hoofdgerechten
Galloway Burger 15

briochebroodje | bacon | garnituur | steakfrites

Zuurvlees 15

Zoervleesop Maestrichtse wijze, geserveerd met salade en frites

BIEFSTUK 18

pepersaus of champignonsaus | gegrilde groenten | steakfrites

Huisgemarineerde Spare Ribs 18

coleslaw | bbq- en knoflooksaus | steakfrites

Varkenshaas Twee Heeren 19

champignons | brie | gegrilde groenten | steakfrites

melanzane ALLA PARMIGIANA 18

aubergine | tomatensaus | parmesan | mozzarella | tagliatelle

Pasta Scampi 19

tagliatelle | parmesan | zongedroogde tomaat | rucola |

Zalm en Papilotte 19

zalmfilet | groenten | gepofte aardappel

Fish & Chips 17

witvis | tartaarsaus | mushy peas | steakfrites

Salade Val Dieu 16

abdijkaasje | balsamico | pijnboompitjes | gekarameliseerd spek

Entrecote Thyme & Garlic 20

vd grill | geroosterde groenten | gepofte aardappel

Vegan Pokebowl 14

soyabonen | wilde rijst | gebakken tempe | sesam

Salade Clubhouse 16

kipfilet | bacon | cocktailsaus

Desserts

Combinatie van 3 desserts om te proeven voor 8,00

UPSIDE DOWN CHEESECAKE -

mango & passievrucht cheesecake

cHOCOLAT bRULEE -

creme brulee van witte chocolade met bosbessensaus

tIRAMISU -

mascarpone creme en lange vingers

Standaard Desserts

Onze standaard desserts

Hemelse modder & Brownie 6

pure chocolade mousse | warme brownie

PAVLOVA 7

merengue | rood fruit | yoghurtijs

FINGERFOOD Fingerfoods

Een lekkere snack voor bij de borrel

OLIJVEN 5

gemarineerde grote groene olijven

BITTERBALLEN 6

8 bourgondische bitterballen geserveerd met mosterd

KAAS 5

jong belegen kaasblokjes met selleriezout & mosterd

BIERPLANKJE 10

bitterballen, olijven, kaasblokjes en parmaham

BITTERGARNITUUR 10

loempia, chickenwings, bitterbal & jalapenos poppers

GROEPSOPTIES MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

Hier vind u een aantal van onze mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen



Maart 2019

Hospitality Hero Bulent vertelt:'Als onze gasten tevreden zijn, ben ik het ook!'

Zodra je bij De Twee Heeren in Maastricht binnenstapt, beland je in een warm bad. Wij genieten ervan om jou als gast in de watten te leggen. Gastvrijheid is voor ons dan ook net zo normaal als douchen, boodschappen doen en slapen. Vandaag vertelt onze “Hospitality Hero” Bulent hoe hij ervoor zorgt dat jij je altijd welkom voelt!

Nog nét niet met de paplepel…

De horeca is me nog nét niet met de paplepel ingegoten. Op mijn 15e rolde ik de horeca in en ik ben nooit meer weggegaan. Naast mijn studie werkte ik als afwasser en zo ben je ineens ruim vijftien jaar verder en een bekend gezicht in De Twee Heeren. De horeca pakte me meteen en ik raakte steeds meer geïnspireerd door het vak. Ik leerde koken en bedienen en al gauw stond ik niet meer met mijn handen in het sop, maar bezorgde ik de gasten een mooie ervaring!

Alles moet kloppen!

Iedere dag zorg ik ervoor dat onze gasten blij zijn. Dan is het heel belangrijk dat alles klopt. Achter het serveren van dat vers getapte pilsje of de heerlijke Barfood-gerechten zit een hele organisatie. Geen dag is dan ook hetzelfde. Ik ben altijd wel bezig, van reserveringen aannemen en inplannen tot roosters maken en van overleg met de keuken tot het instrueren van het team. Daarnaast heb ik steeds weer ideeën om De Twee Heeren nog beter te maken, waar ik gelukkig ook alle vrijheid in krijg.
Het allerleukste van mijn functie is toch echt om onze gasten in de watten te leggen en te zien dat onze inzet leidt tot happy gasten!


Happiness & Hospitality (2H)

Als een gast tevreden naar huis gaat ben ik ook blij. Happiness & Hospitality vormen de rode draad binnen De Twee Heeren. Als één van ons een tafel bedient, gebeurt dat met volle aandacht. Wij zijn als team een familie en dat gevoel willen we ook overbrengen op onze gasten. Je welkom voelen is als je het mij vraagt het allerbelangrijkste!

Niets is te gek

We doen er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Zo hebben we een speciale kaart vol heerlijke glutenvrije gerechten. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van verschillende allergieën en houden wij rekening met de wensen van onze gasten. We geven ze daarbij graag een deskundig advies bij het maken van een keuze om toch heerlijk te kunnen eten. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat ons team dit goed uitvoert. Daarom sta ik ze altijd bij op de werkvloer. Goed voor je gasten kunnen zorgen begint met de juiste mindset. Onze gasten worden niet behandeld als klant of koning. We behandelen onze gasten zoals wij zélf behandeld willen worden. Je merkt dat het team hierdoor nét die extra stap zet.


Kom proeven, proosten en genieten!

Laat je lekker verrassen door een van onze vele speciaal bieren, geniet van de gezellige sfeer en proef van onze smakelijke menukaart. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat het dan aan ons over en geniet van een heerlijke selectie van onze barfood-kaart. Enne… heb je nou echt lekker gegeten en vraag je je af wie dit allemaal heeft staan bereiden? Geef dan een rondje bier aan ons keukenpersoneel. Ze komen dan gezellig even proosten aan tafel! (Wel pas na 20:00 uur want anders kunnen ze niet stoppen met drinken!)

"Enjoy Great Times With Great People" De Twee Heeren, maart 2019