LUNCH / Burgers / BARFOOD / DINER / FINGERFOOD / GROEPSOPTIES
LUNCH Lunchsoepen

Onze soepen worden geserveerd met brood

uIENsoEp 6

gegratineerd | crouton

TUNA BURGER 17

met sriracha ailoli

Sandwiches

Maak uw keuze uit EEN ambachtelijk wit of bruin broodJE OF ZUURDESEM BROOD

ham SANDWICH 6

ham | garnituur

CHEESE SANDWICH 6

jong belegen kaas | garnituur

KICKSTARTER (zonder Smoothie) 7

gerookte kipfilet | kaas | garnituur | kruidenmayonaise

Super Kickstarter 10

gerookte kipfilet | kaas | garnituur | kruidenmayonaise | smoothie

Carpaccio 9

truffelcreme | parmesan | rucola | pijnboompitjes

Croque 5

FAT'TOAST | HAM | KAAS |

Kroketten 8

mosterdmayonaise

Clubhouse Sandwich 12

fat’toast | kipfilet | bacon | kaas | cocktailsaus | krulfrites

Smoked Salmon 9

citroenmayonaise | kappertjes

TUNA 7

tonijnsalade

Tunamelt 8

fat’toast | tonijnsalade | kaas | mozzarella | gruyere

Pulled Pork 13

briochebroodje | coleslaw | bbq-saus | steakfrites

Salade Clubhouse 9

kipfilet | bacon | cocktailsaus

Uitsmijter 9

casinobrood | ham en kaas | Mergelland ei

Veggie Clubhouse Sanwich 12

zuurdesem | humus | gegrilde paprika | courgette | zongedr. tomaat

Croque Madame 6

FAT'TOAST | HAM | KAAS | spiegeleitje

Flatbread Seranoham 10

Flatbread | Hummus | seranoham |rucola

Bregg Sandwich 10

Briche | gerookte zalm | gebakken ei | roomkaas

Burgers Onze Burgers

Al onze burgers zijn huisgemaakt met de mooiste, eerlijkste en duurzaamste producten. Onze beef burgers zijn gemaakt van 100% Galloway rundvlees. Van deze burgers kun je genieten zonder je schuldig te voelen! Onze burgers worden geserveerd op een briochebroodje en met steakfrites.

Galloway Beef Burger 15

garnituur | chipotle | bacon | cheddar

TRuffle burger 15

sweet bacon | jonge kaas | truffelcreme

Falafel burger 14

FALAFEL | TZAZIKI | ZONGEDROOGDE TOMAAT

Gorgonzola beef burger 17

sweet bacon | rode port uien chutney | gorgonzola

sloppy joe burger 16

tomatensaus | mozzarella

Taco BEEF BURGER 15

tomatensalsa | nachochips | cheddar |

BARFOOD BARFOOD

ONDERSTAANd VINDt U ONZE BARFOOD GERECHTEN. DEZE GERECHTEN zijn alleMAAL ter grootte van een voorgerecht. KIES ÉÉN OF MEERDERE BARFOOD GERECHTJES of stel meerdere gangen samen uit onze barfood en a la carte kaart. KIES EEN AANTAL GERECHTEN EN DEEL deze gezellig MET UW GEZELSCHAP.

Scampi Aglio Olio 9

knoflookolie | brood

Carpaccio 9

truffelmayonaise | parmesan | rucola

GARNALENKROKETTEN 10

citroenmayonaise

MACHO NACHO 6

jalapenos | cheddar | guacamole

calamari 7

aioli | citroen

flatbread 6

humus | tzaziki | tapenade

chorizo kroketjes 8

aioli

Crostini Parmaham 9

Parmaham

OSSENHAAS SPIESJES 8

truffelmayonaise

Ailoli 5

brood

Olijven 5

knoflook

Olijven 5

KNOFLOOK OLIJVEN

fALAFEL 8

FLATBREAD | FALAFEL | HUMUS

Beef Nachos 8

gehakt | tomatensaus | cheddar | creme fraiche

Crostini gegrilde paprika 7

gegrilde paprika

carpaccio van rode biet 9

geitenkaas | mangochutney

kruidenboter 4

divers brood | kruidenboter

Zalmcarpaccio 9

met dilledressing

HAPPY XXL NACHOS 10

beef-tomatensaus | cheddar | creme fraiche |

Jerk Chicken 8

Mangochutney

Barfood selecties

Hier vind u door ons samengestelde suggesties om samen te delen

Mangiare 29

brood | crostini parmaham | scampi aglio olio | flatbread | manchego | olijven

Me gusta 29

brood | calamari | aioli | ossenhaas spiesjes | scampi | chorizo kroketjes

DINER Diner vooraf

OF KIES EEN VAN ONZE BARFOOD GERECHTJES ALS VOORGERECHT

uIENSOEP 6

UIENSOEP GEGRATINEERD MET CHEDDAR

sCAMPI AGLIO OLIO 9

knoflookolie | brood

CHORIZO KROKETJES 8

aioli

CARPACCIO 9

truffelmayonaise | parmesan | rucola

Garnalenkroketjes 10

citroenmayonaise

carpaccio van gele biet 9

geitenkaas | tomatenchutney

kruidenboter 4

divers brood | kruidenboter

Hoofdgerechten
Galloway Burger 15

briochebroodje | bacon | garnituur | steakfrites

Zuurvlees 15

Zoervleesop Maestrichtse wijze, geserveerd met salade en frites

BIEFSTUK 18

pepersaus of champignonsaus | gegrilde groenten | steakfrites

Huisgemarineerde Spare Ribs 18

coleslaw | bbq- en knoflooksaus | steakfrites

Varkenshaas Twee Heeren 19

champignons | brie | gegrilde groenten | steakfrites

melanzane ALLA PARMIGIANA 18

aubergine | tomatensaus | parmesan | mozzarella | tagliatelle

Pasta Scampi 19

tagliatelle | parmesan | zongedroogde tomaat | rucola |

Zalm en Papilotte 19

zalmfilet | groenten | gepofte aardappel

Fish & Chips 17

witvis | tartaarsaus | mushy peas | steakfrites

Salade Val Dieu 16

abdijkaasje | balsamico | pijnboompitjes | GEKARAMELISEERD SPEK

Entrecote Thyme & Garlic 20

vd grill | geroosterde groenten | gepofte aardappel

Vegan Pokebowl 14

soyabonen | wilde rijst | gebakken tempe | sesam

Salade Clubhouse 16

kipfilet | bacon | cocktailsaus

Desserts

COMBINATIE VAN 3 DESSERTS OM TE PROEVEN VOOR 8,00

UPSIDE DOWN CHEESECAKE -

MANGO & PASSIEVRUCHT CHEESECAKE

cHOCOLAT bRULEE -

CREME BRULEE VAN WITTE CHOCOLADE MET BOSBESSENSAUS

tIRAMISU -

MASCARPONE CREME EN LANGE VINGERS

Standaard Desserts

Onze standaard desserts

Hemelse modder & Brownie 6

pure chocolade mousse | warme brownie

PAVLOVA 7

merengue | rood fruit | yoghurtijs

FINGERFOOD Fingerfoods

EEN LEKKERE SNACK VOOR BIJ DE BORREL

OLIJVEN 5

GEMARINEERDE GROTE GROENE OLIJVEN

BITTERBALLEN 6

8 BOURGONDISCHE BITTERBALLEN GESERVEERD MET MOSTERD

KAAS 5

JONG BELEGEN Kaasblokjes met selleriezout & MOSTERD

BIERPLANKJE 10

BITTERBALLEN, OLIJVEN, KAASBLOKJES EN PARMAHAM

BITTERGARNITUUR 10

loempia, chickenwings, bitterbal & JALAPENOS POPPERs

GROEPSOPTIES MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

HIER VIND U EEN AANTAL VAN ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN VANAF 10 personen

juni 2019

Een kijkje in de keuken bij chef-kok Bas!

In de keuken op de eerste verdieping is het zelden stil. Gerammel van pannen, gepiep van de oven en natuurlijk de stemmen van onze koks. Chef-kok Bas vertelt vol passie over zijn liefde voor lekker eten en welke gerechten je écht niet mag missen!

Van bijbaan naar droombaan!

Mijn naam is Bas en ben chef-kok in De Twee Heeren. Na mijn eindexamen ben ik gaan werken bij een traiteur en daarna, tijdens mijn studie gezondheidswetenschappen in Maastricht ben ik in de keuken terechtgekomen. Het afwassen had ik al snel gezien, ik wilde koken, en vroeg mijn chef of hij mij het vak kon leren. Hoewel het aanvankelijk niet mijn plan was om in de horeca te blijven werken, ben ik na mijn afstuderen toch gaan doen wat ik eigenlijk het allerleukste vind: koken! In het begin enkele jaren voor diverse restaurants en bij een Franse bakkerij. Later ben ik tijdelijk even uit gaan helpen bij De Twee Heeren. Dat tijdelijk uithelpen duurt nu al 14 jaar…

Goed eten is Genieten!

Goed eten is iets wat bij ons thuis vroeger heel belangrijk was, de Molukse roots van mijn familie en het opgroeien in de tropen zorgden ervoor dat ik van jongs af aan al met lekker eten in aanraking kwam. De lekkere geuren die uit de keuken kwamen en het samen eten met het gezin, familie en vrienden wakkerden de passie voor goed en lekker eten aan bij mij. De centrale plek die de maaltijd innam in het dagelijkse leven is iets dat ik dan ook met veel liefde overbreng op mijn eigen kinderen en op onze gasten binnen De Twee Heeren.


Koken in De Twee Heeren is te gek...

Het koken in De Twee Heeren is voor mij te gek, ik krijg elke dag de kans om, samen met een team van geweldige collega’s, het onze gasten naar hun zin te maken. Of het nou om een lunch of diner gaat, en met een bijpassend Speciaal biertje of een heerlijke wijn, we koken voor onze gasten zoals we ook voor onze eigen familie zouden koken, en bezorgen hen het warme gevoel zoals we dat ook thuis zouden doen. Zoals Bulent ook al eerder schreef, we zijn als team een familie en dat gevoel willen we ook overbrengen op onze gasten.

Mijn favoriete gerecht

Op onze menukaart staat niet één specifiek gerecht dat mijn favoriet is of waar ik in het bijzonder trots op ben. Eerlijk gezegd ben ik trots op al onze gerechten, aangezien we vrijwel alles zelf maken met de mooiste verse ingrediënten, die onze leveranciers weten te vinden, zoveel als mogelijk biologisch, duurzaam en verantwoord. Maar als ik iets moet kiezen kan ik wel onze Jerk Chicken aanraden!


Volop keuze voor iedere smaak

Zo kan ik nog wel even doorgaan, want we hebben echt voor ieder wat wils op de kaart. Zowel voor de lunch als het diner is er volop keuze voor iedere smaak. Van een heerlijke entrecote met gepofte knoflook tot een vegetarische melanzane en niet te vergeten een grote plank met allerlei Barfoodgerechtjes . Ook voor de kinderen is er keuze genoeg, vrijwel elk gerecht van onze menukaart is ook in een kleinere kinderportie te krijgen, zodat je met het hele gezin kunt genieten.

Kom de bourgondische verwennerij van de Twee Heeren ontdekken en geniet van een lekker speciaalbiertje, goed glas wijn en de heerlijke gerechten van Bas en zijn team. Tot snel!

"Enjoy Great Times With Great People & Great Food" De Twee Heeren, juni 2019